A: Холодильна полиця
B: Швидкий охолоджувач
C: Кухонна стійка
D: контейнер для виносу
Якщо ви вгадали B: Швидкий охолоджувач ти правий!
Що таке апарат швидкого охолодження?
Це саме те, що це звучить. Охолоджувач вибухає їжу блискавичним і дуже холодним повітрям. Це протилежність мікрохвильовці.
Ви можете запитати, коли це стане в нагоді. Ви коли-небудь купували напій, який не зберігався в холодильнику, але ви хотіли відразу насолодитися приємним холодним напоєм? Охолоджувач швидкого охолодження був би чудовим виправданням для такого сценарію.
Охолоджувач швидкого охолодження запобігає розмноженню бактерій на їжі, оскільки він утримує їжу від «небезпечної зони». «Небезпечна зона» для розмноження бактерій на їжі становить діапазон від 41°F до 135°F. Якщо їжа довго залишається в цьому діапазоні, вона забруднюється. Після того, як продукти залишаться в небезпечній зоні більше 4 годин, їх слід утилізувати.