Час вікторини!
Належна практика безпеки харчових продуктів зменшує:
A: Харчові відходи
B: Витрати на страхування
C: Госпіталізація
D: Навчання
Якщо ви вгадали C: Госпіталізація ти правий!
Чи знаєте ви, що щороку хвороби харчового походження спричиняють захворювання 48 мільйонів американців і призводять до 128 000 госпіталізацій і майже 3 000 смертей? Це приблизно 17% усіх людей у Сполучених Штатах, які щороку стикаються з певним типом харчових захворювань.
Чому безпека харчових продуктів важлива?
Хвороби харчового походження можна легко запобігти. Цей тип захворювання може представляти серйозну загрозу для певних груп людей. Діти молодше 4 років мають найвищий ризик інфікування патогенними мікроорганізмами харчового походження.
Люди старше 50 років також мають подібний підвищений ризик госпіталізації та смерті від кишкових патогенів, які зазвичай передаються з їжею.
Цьому можна запобігти, якщо вжити додаткових заходів щодо того, як наша їжа вирощується на фермі, шляхом обробки, пакування, розповсюдження, транспортування, зберігання та навіть підготовки до споживання.